Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μπορεί να κρίνει πράγματα ο κορωνοϊός - Θα χρειαστεί υπομονή στην ΑΕΚ για μεταγραφή»

Την κομβική σημασία που μπορεί να έχει στην πορεία κάθε ομάδας το πόσο και πώς θα χτυπηθεί από τον κορωνοϊό επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Συνέστησε υπομονή για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Στο σοβαρό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην εξέλιξη πρωταθλήματος και Κυπέλλου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου (με αφορμή το γεγονός ότι η ΑΕΚ μετράει ήδη τρία κρούσματα και είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τελευταίο ελέγχου) σημείωσε ότι ο covid μπορεί να γίνει καθοριστικός παράγοντας στην πορεία των ομάδων.

Εξήγησε λοιπόν ότι -ειδικά τώρα που αναμένεται να φουντώσει ο αριθμός των κρουσμάτων- θα έχει τεράστια σημασία το πόσα θα εμφανίζονται, το πότε θα εμφανίζονται και σε ποιους παίκτες θα εμφανίζονται.

Όσο για τα μεταγραφικά, υπογράμμισε μεν ότι υπάρχουν δυο περιπτώσεις χαφ που εξετάζονται από την «Ένωση», ωστόσο υπενθύμισε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αγορά του Ιανουαρίου και εκτίμησε ότι θα χρειαστεί υπομονή μέχρι ν’ ανακοινωθεί κάποιος παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x