Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το επικρατέστερο πλάνο Αλμέιδα για τη Λαμία - Η εκτίμηση για την επιστροφή του Γκαρσία»

Τα δεδομένα για το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Λαμία, αλλά και για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στο επικρατέστερο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα για τη σημερινή (19:00) αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Βίντα και Κάλενς στα στόπερ, τον Πήλιο στην αριστερή πλευρά της άμυνας με εναλλακτική τον Χατζισαφί και στα δεξιά τον Σιντιμπέ , ενώ υπάρχει και η λύση του Ραντόνια.

Στη μεσαία γραμμή παρά την επιστροφή του Σιμάνσκι τόνισε ότι το πιο πιθανό είναι το δίδυμο των Γιόνσον-Πινέδα, με τον Άμραμπατ στα δεξιά, ενώ στα αριστερά η θέση «παίζεται» ανάμεσα στον Ελίασον και τον Γκατσίνοβιτς, για τον οποίον, όπως ανέφερε, υπάρχει αστερίσκος αν θα ξεκινήσει βασικός. Για την επίθεση επισήμανε πως φανέλα βασικού θα πάρει ο Τσούμπερ έχοντας πιο μπροστά του τον Πόνσε.

Επισήμανε, δε, ότι με νίκη οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα μεταφέρουν πίεση και θα αυξήσουν τη διαφορά από τους ανταγωνιστές τους, ενώ εκτίμησε πως ο Λιβάι Γκαρσία θα είναι διαθέσιμος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Τετάρτη (28/02).

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x