Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Φτωχό και άδικο το 4-1 για την ΑΕΚ που έδωσε μια ποδοσφαιρική παράσταση»

Με ακόμα μεγαλύτερο σκορ θα έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, ενώ έκανε λόγο για… μεσημέρι από τα παλιά σήμερα (15/01) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το εγκώμιο του Ματίας Αλμέιδα έπλεξε ο Γιώργος Τσακίρης, σχολιάζοντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ και το εντυπωσιακό 4-1 επί του Παναιτωλικού, ενώ τόνισε πως χάθηκε η μπάλα στην «OPAP Arena»!

«Η πραγματικότητα είναι ότι θα έπρεπε η ΑΕΚ να έχει βρει τουλάχιστον άλλα δύο τέρματα. Φτωχό και άδικο το 4-1 αλλά και αποτέλεσμα της αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ. Ας κερδίζουμε 4-1 και ας βρίσκουμε προβλήματα. Ήταν μια ποδοσφαιρική παράσταση της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα που μπορεί να σηματοδοτεί την επιστροφή της μετά το Μουντιάλ. Χάθηκε η μπάλα πραγματικά στη Νέα Φιλαδέλφεια», είπε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Και συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ΑΕΚ έδωσε πλάτος, στο πρώτο ημίχρονο ειδικά με τον κορυφαίο για μένα τον Χατζισαφί να κάνει απίστευτα πράγματα και μαζί με Πινέδα και Αραούχο να δίνουν το έναυσμα για τη νίκη. Έπειτα μπήκε στο κόλπο και η δεξιά πλευρά με τον Άμραμπατ και ήρθαν άλλα δύο γκολ. Βέβαια, δέχτηκε γκολ με τον αντίπαλο να μην την έχει απειλήσει και πρέπει να το διορθώσει αυτό. Μεγάλωσε την διαφορά από τον ΠΑΟΚ και μετέφερε την πίεση σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ήταν ένα μεσημέρι από τα παλιά το σημερινό, με τον Αλμέιδα να αποθεώνεται δικαίως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x