Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.
Σημείωσε πως το ντέρμπι της Τούμπας μοιάζει με αυτό της Λεωφόρου, καθώς ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός δεν είναι στο καλύτερο φεγγάρι και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι». Τόνισε πως ο Μεντιλίμπαρ δεν θα αλλάξει φιλοσοφία, θέλοντας να κερδίσει άλλον έναν αντίπαλο που δεν το είχε καταφέρει ως τώρα και θα προσπαθήσει να ματσάρει καλύτερα την ομάδα του Λουτσέσκου σε σχέση με τα τρία προηγούμενα φετινά ματς.
Υποστήριξε δε, για τον αγώνα της Κυριακής, πως ο τρόπος που χτύπησε ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελέσει και έναν έξτρα μπούσουλα για τους Πειραιώτες.
Αναφέρθηκε και στα σενάρια που προκύπτουν από διάφορα δημοσιεύματα και αφορούν τα μεταγραφικά ζητήματα του καλοκαιριού, με ονόματα όπως του Τριάντη και του Ντεπάι να έχουν ήδη γραφτεί. Κατέληξε, πάντως, πως ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα κάνει την ανανέωσή του στο ρόστερ, αλλά και θα προσπαθήσει να διαφοροποιήσει τα δεδομένα με τους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






