Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.
Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του Λορέντζο Πιρόλα και στο πλάνο των Πειραιωτών να κλείσουν τις «ανοικτές» υποθέσεις με τους παίκτες του ρόστερ. Μάλιστα, τόνισε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν προχωρήσει και άλλες ανανεώσεις και το καλοκαίρι θα είναι λίγα εκείνα τα συμβόλαια που θα «εκκρεμούν».
Στη συνέχεια, σχολίασε την εν λόγω πολιτική και τη διαχείριση του κορμού της ομάδας από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ παράλληλα στάθηκε στα σημεία «κλειδιά» και στη μεγάλη αγωνιστική βελτίωση του Πιρόλα από τότε που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό.
Αναφορικά με τις ακαδημίες του συλλόγου στάθηκε στις προσθαφαιρέσεις προσώπων που γίνονται το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας πως θα αλλάξει το γαλλικό μοντέλο, ενώ, τέλος, σχολίασε και την ωραία κίνηση της ΠΑΕ να βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, λόγω και της ζήτησης μέσα στις γιορτές.
Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






