Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.
Αρχικά, αναφέρθηκε στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ και σε αυτούς που έμειναν εκτός, τονίζοντας πως παρουσιάζει ενδιαφέρον η αντίδραση που θα δείξει ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.
Στη συνέχεια, σχολίασε τις πιθανές επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το σημαντικό ματς με την Ένωση, αναφερόμενος σε όσους έχουν προβάδισμα για μία θέση στην 11άδα αλλά και στα ερωτηματικά του Βάσκου τεχνικού.
Tέλος, επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θα ρίξει το βάρος στα κλασικά αγωνιστικά στοιχεία του επί Μεντιλίμπαρ, προσέχοντας όμως και το αμυντικό τρανζίσιον, καθώς η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη σε αυτό το κομμάτι. «Θα είναι κλειδί για το ντέρμπι οι επιστροφές του Ολυμπιακού», είπε σχετικά.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
Έσε: «Να αφήσουμε πίσω ό,τι συνέβη με την Μπαρτσελόνα και να γυρίσουμε σελίδα κόντρα στην ΑΕΚ» Μεντιλίμπαρ: «Ανομοιόμορφη η πορεία της ΑΕΚ, αλλά θα είναι δύσκολο ματς - Να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας» Νικολακόπουλος: «Όταν ο Μεντιλίμπαρ έβαζε αλλαγή τον Τσικίνιο με την ΑΕΚ…» Η αποστολή του Ολυμπιακού για την ΑΕΚ - Μέσα Ροντινέι, Τσικίνιο - Εκτός Ζέλσον, Ορτέγκα Πιθανές οι εκπλήξεις από Μεντιλίμπαρ για ΑΕΚΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






