Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Δεν πέρασε η τρομοκρατία - Περαστικά σε γνωστούς δικηγόρους που απειλούσαν στα τηλέφωνα»

Για προσπάθεια τρομοκράτησης στα αρμόδια όργανα, ώστε να καθυστερήσει η αδειοδότηση του νέου γηπέδου έστω και 1-2 παιχνίδια, έκανε λόγο ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

Μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ, μέσω του οποίου καταγγέλλει απόπειρα τρομοκρατίας όσον αφορά στην αδειοδότηση της «Αγια-Σοφιάς - Opap Arena», έστειλε ο Τάσος Τσατάλης.

Μετά την ανακοίνωση ότι η Περιφέρεια σφράγισε και τυπικά τη δυνατότητα της «Ένωσης» να μπει στο νέο της σπίτι, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έκανε λόγο για παρασκηνιακές απειλές, με σκοπό έστω την καθυστέρηση της διαδικασίας.

Η σχετική ανάρτηση που έκανε στο facebook αναφέρει:

«Φίλοι ΑΕΚτζήδες

Αν διατηρούσατε και την παραμικρή αμφιβολία πως υποστηρίζετε τον πιο σημαντικό σύλλογο της χώρας, καλό θα ήταν να είχατε ζήσει αυτό που έγινε τα τελευταία 24ωρα παρασκηνιακά, με στόχο να σας αφαιρέσουν ακόμη κι ένα ή δύο ματς από την γηπεδάρα μας.

Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους όσοι δεν υπέκυψαν στην προσπάθεια τρομοκράτησης και τήρησαν απαρέγκλιτα τη νομιμότητα.

Όσο για διάφορους γνωστούς και μη εξαιρετέους δικηγόρους, που ξεροστάλιαζαν στα τηλέφωνα αυτές τις μέρες απειλώντας τους πάντες και τα πάντα, περαστικά...

Αφού τους αρέσει αυτό που γίνεται πάντα στο τέλος, ευχαρίστηση μας να το συνεχίζουν».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x