Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Θέλει μεταγραφή στη θέση του Μάνταλου η ΑΕΚ - Κάποιοι παίκτες κάνουν… μούτρα»

Ατάκες με νόημα από τον Τάσο Τσατάλη στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 με αφορμή την ήττα της ΑΕΚ από τη Βελέζ, η οποία συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση.

Τα… απόνερα της ήττας της ΑΕΚ από τη Βελέζ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Το αποτέλεσμα θέτει σε σοβαρό κίνδυνο το ευρωπαϊκό μέλλον των «κιτρινόμαυρων» στην τρέχουσα σεζόν και ο Τάσος Τσατάλης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Σταύρο Χονδροθύμιο-Νίκο Ζέρβα στα συμπεράσματα που βγαίνουν έπειτα από το 2-1 στο Σαράγεβο.

«Επιβεβαιώνεται ο φόβος που είχα. Το περιβάλλον της ΑΕΚ έχει αρχίσει και συμβιβάζεται σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Μιλόγεβιτς προσγειώθηκε ανώμαλα. Τα παιδιά αυτά δεν μπορούν να βγάλουν αντίδραση», σχολίασε ο Τάσος Τσατάλης.

«Ο Πέτρος Μάνταλος δεν μας άφησε περιθώριο να θεωρήσουμε γίνεται να μην κάνει μεταγραφή στη θέση. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάει μόνο με τη συγκεκριμένη επιλογή στο οργανωτικό κομμάτι», σχολίασε ο ρεπόρτερ της «Ένωσης», ενώ έκανε λόγο για… μουτράκια από κάποιους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης».

Παράλληλα, στάθηκε και στην παρουσία του Μιχάλη Μπακάκη, σχολιάζοντας: «Τα έδωσε όλα, ήταν έτοιμος να πεθάνει στο γήπεδο. Ήταν ο καλύτερος δυνατός Μπακάκης και φάνηκε τόσο λίγος για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x