Stoiximan Super League

Τσιντώτας: «Πήρα αρκετό βάρος, χωρίς ποτέ να παραπονεθώ»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί από το κόσμο της ΑΕΚ και για το ντεφορμάρισμα που πέρασε.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έχει δεχθεί αρκετή κριτική κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν για την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ και στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε σε αυτήν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας παραδέχθηκε ότι πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος και ανέφερε πως παρότι έχει γίνει πολλές φορές στόχος κριτικής, δεν έχει παραπονεθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA

Για το ντεφορμάρισμα που πέρασε: «Όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω. Ηταν ένα ντεφορμάρισμα, όπως όλοι οι παίκτες σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Δούλεψα, το διαχειρίστηκα σωστά και ελπίζω στη συνέχεια να έχω το ίδιο πρόσωπο. Το μυστικό είναι να μην σκέφτεσαι πολύ».

Για την κριτική που έχει δεχθεί: «Και εγώ και ο Γιώργος δουλεύουμε πολύ. Κάποιοι πρέπει να παίρνουν και το βάρος. Ειδικά ο τερματοφύλακας όταν είναι ο τελευταίος και δέχεται το γκολ, είτε έχει ευθύνη, είτε όχι. Θεωρώ ότι πήρα αρκετό βάρος, χωρίς όμως ποτέ να παραπονεθώ. Ήμουν από τους πρώτους που όταν δεχόμουν ένα γκολ θεωρούσα ότι έφταιγα. Είτε είχα ευθύνη για το γκολ, είτε όχι. Είμαστε σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Ολα τα ματς στα Play Off είναι ντέρμπι και δύσκολα. Εγινε μία αρχή με τον Αρη, να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Μακάρι να κερδίσουμε και στην Τούμπα και να πάμε στον τελικό».

Για τη νίκη επί του Άρη: «Δεν είναι και για να πανηγυρίζουμε με βάση ότι έχει προηγηθεί. Οι τέσσερις ήττες που είχαν προηγηθεί δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση για την ομάδα που βρισκόμαστε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x