Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αν είχε ο Λουτσέσκου την τετράδα της ΑΕΚ μπροστά…»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου θεωρεί πως η ΑΕΚ υπερτερεί σε ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έναντι του ΠΑΟΚ. Τι είπε για τα πλάνα Λουτσέσκου εν όψει Κυπέλλου.

Στην ικανότητα του Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει το μέγιστο ακόμη κι από παίκτες που δεν διαθέτουν πολλή ποιότητα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. «Αν ο Λουτσέσκου είχε Τσούμπερ, Λιβάι, Άμραμπατ και Αραούχο... Και τώρα έχει Τσόλακ, Μουργκ, Ντόουγκλας κλπ.», ανέφερε χαρακτηριστικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, μίλησε για τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού εν όψει της αυριανής ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. «Ο Λουτσέσκου έδειξε ότι σκέφτεται τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Λογικά θα ξεκινήσουν ο Άκπομ και ο Μπίσεσβαρ, ενώ είναι ανοιχτό το ζευγάρι των μπακ. Αν θα παίξουν Σάστρε και Βιεϊρίνια ή θα μπουν ο Λύρατζης με τον Σίντκλεϊ. Σίγουροι είναι Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Άκπομ. Ο Ελ Καντουρί έχει τελειώσει την αποθεραπεία του, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει. Εκτός είναι και οι Ζαμπά και Ολιβέιρα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x