Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικά τα αυριανά τεστ του ΠΑΟΚ-Βαρύ κλίμα για Βαρέλα και ίσως φέρει εξελίξεις»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ αλλά και την δυσμένεια που υπάρχει για τον Φερνάντο Βαρέλα και ίσως φέρει εξελίξεις.

Μετ’ εμποδίων προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ για το επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, αν αυτό γίνει τελικά, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Προσεκτικά γίνονται πλέον οι προπονήσεις, κάθε εξάδα κάνει διαφορετικό πρόγραμμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τέιλορ προπονείται κανονικά, αλλά αποκλείεται να παίξει την Κυριακή. Θα είναι πολύ σημαντικά τα τεστ που θα κάνουν και οι δύο ομάδες την Παρασκευή. Θέλουν άλλα τρία κρούσματα η ΑΕΚ και άλλα δύο ο ΠΑΟΚ για να μην γίνει το ματς. Το Σάββατο θα ψάχνουν όλοι να βρουν τα τεστ, ποιοι είναι εκτός αποστολής και πως θα παίξουν οι ομάδες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι μεταγραφικές συσκέψεις στον «δικέφαλο του Βορρά» θα γίνονται καθημερινά, με την ενίσχυση να αφορά αμυντική και μεσοεπιθετική γραμμή, ήτοι έναν πλάγιο αμυντικό, έναν παίκτη στον άξονα και έναν πλάγιο μέσο.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου σημείωσε ότι το κλίμα για τον Βαρέλα παραμένει βαρύ στον ΠΑΟΚ, καθώς χθες ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτηση του γιού του από την Μπενφίκα, χωρίς να αποκλείει μάλιστα εξέλιξη ακόμα και άμεσα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x