Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν έχει δικαίωμα να τα παρατήσει ο ΠΑΟΚ - Δύσκολο για Αουγκούστο-Τάισον με ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο ΠΑΟΚ καλείται να τα δώσει όλα μέχρι τέλους παρά τα προβλήματα, ενώ πρακτικά απέκλεισε τη συμμετοχή Αουγκούστο και Τάισον στο ματς με την ΑΕΚ.

Από… χλωμή έως απίθανη είναι η συμμετοχή των Ντάγκλας Αουγκούστο και Τάισον στο επικείμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Την Κυριακή όπως είδαμε και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συμφωνούμε ότι οι δύο κορυφαίοι παίκτες του ήταν ο Αουγκούστο και ο Τάισον. Τα έφερε έτσι το ποδόσφαιρο ώστε αυτοί οι δύο να βγάλουν πρόβλημα στον δικέφαλο και να μείνουν εκτός προπόνησης. Περιμένουμε τα αποτελέσματα, από το ρεπορτάζ όμως ακόμα και καθαρές να είναι, είναι πολύ δύσκολο να μπουν έστω αποστολή, πόσο να παίξουν κόντρα στην ΑΕΚ. Στον ΠΑΟΚ προσέχουν πάρα πολύ στην παραμικρή ενόχληση, το έχουμε δει εδώ και καιρό, δεν παίρνουν κανένα ρίσκο. Δεν μπορεί ούτε έχει δικαίωμα ο ΠΑΟΚ να παρατήσει την τρίτη θέση, έστω και να φτάσει τον Ολυμπιακό στο -3 και να παιχτούν όλα την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα. Πρέπει να βρει τον τρόπο να το καταφέρει έστω αυτό, για να μην εξαρτάται η επόμενη χρονιά του από ένα ματς, τον τελικό του Κυπέλλου. Θα πρέπει όλοι να κάνουν τα πάντα από τώρα για να στρώσουν τα πράγματα και να μπουν σε όμιλο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως, αν δεν παίξει ο Αουγκούστο, τότε ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πάει με Σβαμπ-Ντάντας στον άξονα, ενώ στη θέση του Τάισον τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, με τους Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ να είναι οι λύσεις και τον χρόνο να μοιράζεται πιθανότατα μεταξύ τους.

Ο Τσορμπατζόγλου σημείωσε ότι ούτε ο Σάστρε θα παίξει με μόνο δύο προπονήσεις, με τους Λύρατζη-Βιεϊρίνια να είναι οι επιλογές του ΠΑΟΚ για το δεξί άκρο.

Ενώ αναφερόμενος στον τελικό του Κυπέλλου, τόνισε πως οι ορισιτκές εξελίξεις θα έρθουν στις 27 του μήνα, με την διεξαγωγή της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x