Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τα προβλήματα με Τάισον-Αουγκούστο, οι εναλλακτικές για ΑΕΚ και ο άσφαιρος Ολιβέιρα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ, έχοντας κάποια προβλήματα, μετρημένες εναλλακτικές για αυτά και έναν σέντερ φορ που έχει να σκοράρει τρεις μήνες.

Με δύο βασικούς πονοκεφάλους καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της μάχης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Όπως έγινε γνωστό από χθες, Τάισον και Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσαν ενοχλήσεις και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολή.

Σε περίπτωση που απουσιάσουν, ο Ρουμάνος θα χρησιμοποιήσει έναν εκ των Σβαμπ-Ντάντας στον άξονα, ενώ στην επίθεση υπάρχουν οι επιλογές των Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ. Στα θετικά ότι επιστρέφει ο Σάστρε και δίνει λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Τέλος όσον αφορά το κομμάτι του γκολ, αυτό που μπορούν όλοι να καταλάβουν ότι είναι το αδύναμο σημείο του ΠΑΟΚ, ο βασικός του σέντερ φορ, Νέλσον Ολιβέιρα, δεν δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Πορτογάλος γενικά δεν έχει ικανοποιήσει και μάλιστα έφτασε τους τρεις μήνες που δεν έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! Το να ανανεώσει ο παίκτης μοιάζει αρκετά δύσκολο, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x