Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έκανε την δουλειά ο ΠΑΟΚ χωρίς να απειληθεί - Θα έχει μεγάλη απουσία την Πέμπτη»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς με τον Ατρόμητο παρά τα πολλά προβλήματα ενώ τόνισε πως ούτε με την Μίντιλαντ θα είναι πλήρης.

Ο ΠΑΟΚ αντιπαρήλθε των δυσκολιών που του προέκυψαν και στο ματς με τον Ατρόμητο, δείχνοντας πως μπορεί να τα βγάλει πέρα απέναντι σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Πριν το ματς ανακοινώθηκαν δύο κρούσματα. Είναι πολύ κακή περίοδος για τον ΠΑΟΚ, μεγάλα τα ζόρια και αγωνία για την Ευρώπη. Μέσα στο γήπεδο ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε 11άδα χωρίς Ίνγκασον, Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς, το ματς ήταν ροντέο στην αρχή, μετά το 25λεπτο το έλεγξε, είχε τις ευκαιρίες του και το κέρδισε με 1-0 χωρίς να απειληθεί. Έγινε η δουλειά και πήρε την ένατη νίκη του στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος. Σου δίνει την αίσθηση ότι πλέον μπορεί να καλύψει το οποιοδήποτε κενό, πιστεύω ότι και την Πέμπτη θα έχει μια μεγάλη απουσία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι σήμερα που μιλάμε ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει μόνο έναν φορ διαθέσιμο, τον Άκπομ, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μίντιλαντ.

Ο Τσορμπατζόγλου έκανε ειδική μνεία στον Μιτρίτσα, τονίζοντας ότι παίζει για τον ΠΑΟΚ πρώτα από όλα χάρη στον Λουτσέσκου, όντας σημαντικός παράγοντας μεσοεπιθετικά για την ομάδα του.

Ενώ αναφορικά με τον Σοάρες απέκλεισε να ξεκινήσει στο ματς των «ασπρόμαυρων» στην Δανία, καθώς δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο του.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x