Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: Άργησε ν’ αντιδράσει ο Λουτσέσκου - Φάνηκε η ποιοτική διαφορά του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό

Στη αδυναμία του ΠΑΟΚ να διαχειριστεί την αντεπίθεση του Ολυμπιακού (τόσο εξαιτίας Λουτσέσκου, όσο και εξαιτίας απόστασης των ομάδων σε ποιότητα) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και τη διεύρυνση του σερί αγώνων χωρίς νίκη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι στο χθεσινό ματς (και ειδικά μετά τις αλλαγές του Μαρτίνς στο β’ ημίχρονο) φάνηκε η ποιοτική διαφορά που πρέπει να καλύψει ο «δικέφαλος του Βορρά» από τους Πειραιώτες.

Πέραν αυτού όμως, στάθηκε και στην ευθύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου για το χθεσινό ματς, αναφέροντας ότι άργησε ν’ αντιδράσει στην ορμή και την επιθετικότητα του αντιπάλου μετά την ανάπαυλα.

Όσο για τη συμπλήρωση επτά παιχνιδιών χωρίς νίκη, σημείωσε ότι εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα επηρεαστεί η ψυχολογία της ομάδας ενόψει τελικού, ενώ θα προκαλέσει και την αντίδραση του κόσμου (που δεν γίνεται να συνηθίσει στην αποτυχία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x