Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλη υπόθεση το +7 για ΠΑΟΚ, τελικοί τα ματς με Γάνδη»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα οφέλη του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ και την προτεραιότητα που έχει δοθεί στην Ευρώπη.

Επιτυχία για τον ΠΑΟΚ συνιστά η ισοπαλία με την ΑΕΚ χθες, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, εξηγώντας και τους λόγους που ισχύει αυτό.

«Αλλιώς ξεκίνησε το ματς, αλλιώς πήγε, είναι μια επιτυχία το ότι πήρε τον πόντο και από την ΑΕΚ που είναι ο αντίπαλος που βρίσκεται ακριβώς από κάτω του. Όλη η διαχείριση είναι και πνευματική και οι παίκτες που παίζουν στα ντέρμπι δείχνουν αρκετές φορές ότι δικαιώνονται. Μετά το 30’ το διαχειρίστηκε σωστά ο ΠΑΟΚ, όταν βγήκε ο Μπίσεσβαρ και μπήκε ο Ελ Καντουρί είχε φάσεις, αλλά δεν τις τελείωσε για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Είναι μεγάλη υπόθεση η διαφορά, το +7 δίνει ηρεμία και μια καλύτερη ευχέρεια. Θα χειριστεί τα ματς με την Γάνδη σαν τελικούς, έχει δοθεί σαφής προτεραιότητα στην Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο έξαλλος πανηγυρισμός του Λουτσέσκου χθες οφείλεται στο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να χρησιμοποιήσει την εικόνα για να περάσει σε όλους στον «δικέφαλο του Βορρά» το μήνυμα ότι ήταν μια μεγάλη επιτυχία, ένα τέτοιο αποτέλεσμα, με αυτές τις συνθήκες.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι και με την Λαμία ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει, ενώ θα υπάρξουν δεδομένα πολλές αλλαγές στην 11άδα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x