Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μπορεί να ξανακάνει κάτι τέτοιο ο Κωνσταντέλιας - Ας μείνει στον ΠΑΟΚ και βλέπουμε»

Το δικό του σχόλιο για το νέο «μαγικό» του Γιάννη Κωνσταντέλια στο χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη «μαγική» ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Νάρει για να ανοίξει το σκορ ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι από τις φάσεις που ψάχνεις τις λέξεις να περιγράψεις και να πεις το κάτι ιδιαίτερο για εκείνον που ακούει. Ευτυχώς που μπήκε το γκολ και πήρε μεγαλύτερη βαρύτητα η κίνηση του Κωνσταντέλια. Μπορεί να το ξανακάνει. Δεν είναι κάτι τυχαίο που έκανε από σύμπτωση στο χθεσινό ματς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχει βέβαια να βελτιώσει κι άλλα πράγματα ως μεσοεπιθετικός και η χθεσινή εμφάνιση έρχεται να τον απογειώσει, αφήνοντας το στίγμα του σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν σταματάει να κινείται χωρίς την μπάλα, κάτι που έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Έκανε κάποιες παρατηρήσεις για εκείνον και ο Ολιβέιρα, όμως το ταλέντο του είναι μοναδικό. Και σε θέση που δύσκολα βγάζουμε παίκτες, και δύσκολα τους αναδεικνύουμε», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Και εδώ ο ΠΑΟΚ είναι κάτι που πετυχαίνει, μέσα από μεθοδική δουλειά, και ο νεαρός έχει αρκετά πράγματα να πετύχει. Όλοι αναρωτιούνται πότε θα φύγει, πώς θα φύγει. Αλλά από την άλλη υπάρχουν και άλλα παραδείγματα νεαρών που βιάστηκαν, και δεν είχαν την πρόοδο που όλοι περίμενα. Ο Τζόλης, ο Αλεξανδρόπουλος… Είναι θέμα επιλογών και timing, σωστά πρέπει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, να παίξει στην Ευρώπη και να κληθεί κάποια στιγμή και στην Εθνική, και την κατάλληλη στιγμή θα παίξει στο εξωτερικό».

Ακούστε τι άλλο είπε για τη νίκη και την εικόνα του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x