Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Μπάμπα - Ο ΠΑΟΚ αποδίδει καλύτερα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (31/3, 18:00), όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (31/3, 18:00), μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Συνομιλώντας με Ντέμη Νικολαΐδη και Γιώργο Μαραθιανό, ο ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά» αρχικά τόνισε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου αποδίδει καλύτερα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, δείχνοντας περισσότερα πράγματα όσον αφορά την ένταση στο παιχνίδι της, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ τόσο τα τελευταία χρόνια στη Λεωφόρο, όσο και στα φετινά μεγάλα εκτός έδρας παιχνίδια του, με εξαίρεση αυτό του Ζάγκρεμπ.

Επιπλέον, στάθηκε στον Μπάμπα, ο οποίος παραμένει ανέτοιμος και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι, αναφέροντας ότι με την απουσία του ο ΠΑΟΚ χάνει σε άμυνα και σε δημιουργία, αλλά προσθέτοντας ότι υπάρχουν λύσεις για να καλυφθεί το κενό του.

Τέλος, μίλησε για τα πλάνα ενδεκάδας του Λουτσέσκου, ενώ ανέλυσε μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τις διαφορές Ντεσπόντοφ με Ζίβκοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x