Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Οφείλει να πάει για δύο ''τελικούς'' ο ΠΑΟΚ»

Το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του αποψινού ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τους δύο Βραζιλιάνους, οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν έχουν πάθει μεγάλη ζημιά με τους τραυματισμούς τους, όμως δεν πρόκειται να παρθεί ρίσκο για να απουσιάσουν από τα επόμενα ματς. Θα δούμε την Κυριακή, στο ΠΑΟΚ-Άρης, σε τι κατάσταση είναι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Είναι δύο πολύ σημαντικές απουσίες, γιατί ο Ντόουγκλας είναι ο κορυφαίος στη μεσαία γραμμή και ο Τάισον από τη στιγμή που είναι εκτός ο Νάρεϊ, δεν είναι εύκολη και η δική του αντικατάσταση. Αναγκαστικά, στο κέντρο αντί του Ντόουγκλας θα είναι ο Σβαμπ με τον Ντάντας και μεσοεπιθετικά θα μοιραστούν το παιχνίδι ο Ελ Καντουρί με τον Μπίσεσβαρ, με τον πρώτο να είναι φαβορί να ξεκινήσει».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσουμε πως ο ΠΑΟΚ καίγεται για την 3η θέση, ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει δύο τελικούς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο αλλά και με τον Ολυμπιακό για την 3η θέση. Πρέπει τουλάχιστον να είναι στο -3 πριν από την τελευταία αγωνιστική, ώστε εκεί με μία νίκη να του πάρει στην ισοβαθμία την προνομιούχο θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x