Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Παίζει με την ΑΕΚ σε δύσκολη για εκείνον συγκυρία ο ΠΑΟΚ»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού (26/4, 21:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ πριν το αυριανό (26/4, 21:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM και την εκπομπή Newsroom των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά» αρχικά τόνισε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένη να πάει σε δύο τελικούς μέχρι το τέλος της σεζόν, εστιάζοντας στο να εξασφαλίσει το καλό εισιτήριο για το Europa League.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ συναντά την ΑΕΚ σε μία δύσκολη για εκείνον συγκυρία, λόγω των απουσιών των δύο Βραζιλιάνων του, Αουγκούστο και Τάισον, οι οποίοι τόνισε ότι δεν έχουν πάθει μεγάλη ζημιά, αφού προφυλάσσονται για να μην προκύψει κάτι πιο σοβαρό.

Τέλος, είπε ο ο Κεντζιόρα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βιειρίνια να περνάει στο ματς αργότερα στο παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε ότι ο Τόμας θα πάρει τη θέση του Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ελ Καντουρί να αντικαθιστά τον Τάισον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x