Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πρόβλημα στη μέση ο Ντεσπόντοφ, αμφίβολο το αν θα καταφέρει να παίξει με Ολυμπιακό»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μιλώντας και για το απρόοπτο που αφορά τον Ντεσπόντοφ.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Αρχικά τόνισε ότι ο Ντεσποντοφ, ο οποίος αποχώρησε από τη σημερινή (9/5) προπόνηση της ομάδας, αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του και είναι αβέβαιο το αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», ξεκαθαρίζοντας ότι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, ο Λουτσέσκου θα χάσει μια πολύ σημαντική λύση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής (12/5, 20:00), αποκαλύπτοντας ότι δεν έχουν μείνει πολλά διαθέσιμα και ότι αναμένεται περισσότερος από 25.000 κόσμος στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος, σχολίασε την... καθιέρωση των δείπνων της ομάδας, κάτι που έγινε πριν τον ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα γίνει και πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για τη γενική συνέλευση που προκηρύχθηκε για τις 30 Μαΐου.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x