Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Χτίζει νοοτροπία ο ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου εστίασε στη νοοτροπία του ΠΑΟΚ που δεν… χαλάρωσε από την πρόκριση επί της Γάνδης και νίκησε ΚΑΙ την ΑΕΚ.

Δείγμα άριστης νοοτροπίας ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, λίγες μόνο ώρες μετά την πρόκριση επί της Γάνδης στο Europa Conference League, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Η νίκη αυτή χτίζει ακόμη καλύτερη νοοτροπία στην ομάδα. Πολλές φορές οι ομάδες που έρχονται από επιτυχία στην Ευρώπη έχουν ένα άλλοθι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι τους. Ο Λουτσέσκου αμέσως μετά τη νίκη στη Γάνδη φώναζε στους παίκτες ‘έχουμε ένα ματς ακόμη’ και το εννοούσε. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα, αλλά έχει πολύ σωστή τακτική, υπομονή κι αυτοπεποίθηση. Κι όλα αυτά τη στιγμή που μετά το ματς της Πέμπτης κάθε 5-6 ώρες έβγαινε νοκ άουτ κι ένας ακόμη παίκτης», τόνισε.

Για την πιθανότητα να ζητήσει ο ΠΑΟΚ αναβολή εν όψει των αγώνων με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, είπε: «Ο ΚΑΠ δίνει δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ζητήσει αναβολή επειδή έφτασε στα προημιτελικά του Conference League, αλλά δεν θέλουν να παίζουν μέχρι τον Ιούνιο. Θα το σκεφτούν και θα αποφασίσουν».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x