Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Οι μεταγραφές επιθετικού και χαφ θα δείξουν πολλά για τον ΠΑΟΚ των αλλαγών»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και στις πρώτες μεταγραφές του ΠΑΟΚ που είναι σημαντικές για το καλοκαίρι των μαζεμένων αλλαγών στο «δικέφαλο του Βορρά».

Στην αποχώρηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τις σημαντικές κινήσεις που θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, αλλά και στα λάθη του παρελθόντος στις μεταγραφικές περιόδους, στάθηκε Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, είπε αρχικά ότι ήταν συγκινητικά τα σχόλια του κόσμου στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση για τον Ολλανδό, αναγνωρίζοντας για όσα πρόσφερε στις κορυφαίες στιγμές των τελευταίων ετών.

Όσον αφορά την επόμενη, κρίσιμη, μέρα τόνισε πως δεν υπάρχει σημάδι ότι το προσεχές τριήμερο θα κλείσει παίκτης, αν και υπάρχουν στόχοι στη μεταγραφική λίστα και γίνονται διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα, έκανε λόγο πως ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μαθήματα από τα λάθη του παρελθόντος σε αντίστοιχες περιόδους, με βιασύνες, καθυστερήσεις και θα είναι αναγκαίο να μην συμβούν φέτος που αναμένονται μαζεμένες αλλαγές.

Τέλος, μίλησε για τις κινήσεις επιθετικού και χαφ που θα δείξουν πολλά για το επόμενο διάστημα, με το θέμα του δεύτερου φορ να είναι πιο εύκολη περίπτωση, αλλά, θα ολοκληρωθεί μόλις «κλείσει» ο βασικός επιθετικός της νέας σεζόν.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x