Stoiximan Super League

Τσούμπερ: «Τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Για τη λατρεία των Ελλήνων με το ποδόσφαιρο μίλησε στην ελβετική «Blick» ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον μάνατζέρ του να αναφέρεται στο πώς κέρδισε η ΑΕΚ τη μάχη για την υπογραφή του πελάτη του.

Τη… λατρεία των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο εξήρε στην πατρίδα του μέσω της ελβετικής «Blick» ο Στίβεν Τσούμπερ.

«Το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι παρόν παντού, ο κόσμος είναι τρελαμένος με το άθλημα», τόνισε αρχικά ο 30χρονος μεσοεπιθετικός.

Παράλληλα, ο μάνατζέρ του, Μίλος Μαλένοβιτς, αναφέρθηκε στο πώς η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την αργοπορία των μεγάλων κλαμπ, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Ελβετού άσου. «Ο Στίβεν είχε μια τιμή 7 εκατ. ευρώ, μετά το πολύ καλό Euro που έκανε. Όμως, οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονταν μόνο για τον δανεισμό του και γι' αυτό χάθηκε κάποιος χρόνο. Στο τέλος είχαν μείνει περίπου έξι κλαμπ και η ΑΕΚ νίκησε τον αγώνα», εξήγησε ο Μαλένοβιτς.

Τέλος, ο Τσούμπερ σχολίασε την έως τώρα καριέρα του σε συλλογικό κι εθνικό επίπεδο: «Είμαι 30 ετών και παίζω την 13η επαγγελματική μου σεζόν. Είμαι περήφανος και ευγνώμων για όσα έχω πετύχει. Έχω υλοποιήσει το παιδικό μου όνειρο.

Όταν περπατάς στη Ζυρίχη και όλοι σε σταματούν για μια selfie και σου λένε ευχαριστώ τότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να πετύχεις ως αθλητής. Να φέρεις χαμόγελο σε ένα πρόσωπο με μια νίκη. Πλέον, δεν είμαστε η μικρή Ελβετία, αλλά η ομάδα που όχι μόνο δημιουργεί προβλήματα στους ισχυρούς αλλά μπορεί να τους κερδίσει και αυτό μάλιστα με επιθετικό ποδόσφαιρο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x