Stoiximan Super League

Τσούτσικας: «Από τον Ολυμπιακό κρίνεται τι ντέρμπι θα δούμε»

Ακούστε το σχόλιο του Βάϊου Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποψινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Η ανάλυση του Βάϊου Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποψινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και την ΑΕΚ που απέχει σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους «πράσινους».

«Ο ρυθμός του ματς θα κριθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ. Για τον Γιοβάνοβιτς ξέρουμε πώς αντιμετωπίζει τα ματς και πώς παίζει ο Παναθηναϊκός. Ο Μίτσελ είναι το ζητούμε. Πόσο θρασύς ή πόσο μαζεμένος θα παρουσιαστεί στη Λεωφόρο. Ο Μίτσελ ξέρει πολύ καλά πως σε αυτά τα ματς δεν πάμε να παίξουμε, πάμε να κερδίσουμε. Ξέρει πως αυτά τα ματς δίνουν ψυχολογία και φτιάχνουν το κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν μπορεί παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο να έχει υπέρ του τέτοιες πιθανότητες», ανέφερε αρχικά ο διευθυντής του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένω τον Ολυμπιακό μαζεμένο και το παιχνίδι “σούπα”. Όχι αυτό που έκανε πέρυσι με τα τρία στόπερ ο Μαρτίνς. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, δεν δίνει τόσους χώρους όπως η Φράιμπουργκ για παράδειγμα. Υπάρχουν πράγματα που μας δημιουργούν την εικόνα πως αν δεν γίνει λάθος, δύσκολα θα συμβεί κάτι. Τα δύο από τα τρία γκολ που έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός είναι από λάθος πάσες. Το θέμα είναι να μην κάνει το λάθος που θα εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε για την ΑΕΚ «που παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και είναι 6 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι την τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος θα δούμε αν θα μπει στο κόλπο ο Ολυμπιακός. Ενδεχόμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό θα φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ακόμα και θέμα προπονητή, σε περίπτωση που αυξηθεί η διαφορά, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εμένα στο μυαλό μου η ΑΕΚ μοιάζει με Λίβερπουλ της Ελλάδας, που παίζει στα κόκκινα, και στη διακοπή θα πάρει ανάσες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x