Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σε άριστη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, τα επιπλέον κίνητρα του Παναθηναϊκού»

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άριστη κατάσταση, αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και στη διακοπή που υπήρξε έγινε αντικατάστασή του και έχει αναβαθμιστεί. Αν ρίξει πολύ βροχή την ώρα του αγώνα, είναι άλλη ιστορία. Το πώς θα πορευτεί ο καιρός, δεν ξέρουμε… Η πρόγνωση αναφέρει πως θα είναι καλός και δεν θα βρέχει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

«Είναι το ντέρμπι που περιμένει ο κόσμος όλη τη σεζόν, με τη διαφορά ότι το φετινό ματς είναι διαφορετικό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος. Ο Γιοβάνοβιτς, πριν ξεκινήσει η σεζόν, είχε δηλώσει πως στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει πρώτη ή δεύτερη για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εδώ που έφτασε η κατάσταση στόχος είναι να συνεχίσει το σερί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα», είπε στη συνέχεια.

Και κατέληξε λέγοντας: «Βέβαια, όσοι θεωρούν ότι με μία ήττα ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί υπό πίεση, δεν ξέρουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του. Όλοι στον Παναθηναϊκό ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα, ότι μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες και ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει βελτίωση το τελευταίο διάστημα. Εν πάση περιπτώσει, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει μία νίκη που θα του δώσει επιπλέον προβάδισμα και παράλληλα να ευχαριστήσει τον κόσμο του που θα γεμίσει τη Λεωφόρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x