Stoiximan Super League

Τζέγκο: «Δεν θα αφήσουμε ένα κακό ματς να μας βγάλει από τον στόχο»

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν μετά την ήττα από την ΑΕΚ και ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό είναι στον Άρη, όπως τόνισε ο Τζέιμς Τζέγκο.

Δεν θα αφήσουν στον Άρη ένα κακό παιχνίδι, εν προκειμένω εκείνο με την ΑΕΚ (1-3, 11/4), να τους επηρεάσει και να τους βγάλει από τον στόχο τους, όπως υπογράμμισε ο Τζέιμς Τζέγκο.

Ο χαφ των «κίτρινων», μιλώντας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό (18/4, 15:00) για την 4η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1, έδωσε το σύνθημα αντίδρασης κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά, ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για:

-την ήττα από την ΑΕΚ: «Για πρώτη φορά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν για 90 λεπτά δεν ήμασταν ούτε καν κοντά σε αυτό που μπορούμε να παίξουμε και σε αυτό που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, μια κακή εμφάνιση, το θέμα όμως είναι να το ξεπεράσουμε και να αντιδράσουμε».

-το πόσο βοήθησε ο Άκης Μάντζιος για την αλλαγή ψυχολογίας εν όψει του ματς με τον Παναθηναϊκό: «Πάντα είναι σημαντικό μετά τα παιχνίδια να μιλάμε με τον προπονητή. Είμαστε γκρουπ, πρέπει να μιλάμε και για το τι κάνουμε καλά και για το τι δεν κάνουμε. Προφανώς, μετά το ματς με την ΑΕΚ είχαμε να πούμε και κάποια πράγματα παραπάνω για το τι έφταιξε για την ήττα. Αλλά σε αυτό που όλοι έχουμε συμφωνήσει είναι ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν θα αφήσουμε ένα κακό παιχνίδι να μας επηρεάσει και να μας βγάλει από τον στόχο. Έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια των Playoffs και θα κοιτάξουμε να επανέλθουμε -από την Κυριακή κιόλας- σε αυτά που ξέρουμε να κάνουμε».

-το πόσο κομβική είναι η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ασφαλώς είναι κρίσιμο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό ματς, γιατί προερχόμαστε και από την ήττα από την ΑΕΚ. Στη βαθμολογία βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες είμαστε κοντά. Με την ΑΕΚ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και να ξεφύγουμε. Δεν τα καταφέραμε. Μπορούμε, όμως, την Κυριακή με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό να σταθεροποιηθούμε στη 2η θέση, να αυξήσουμε πιθανώς και τη διαφορά μας από τις υπόλοιπες ομάδες».

-το πόσο διαφορετικό περιμένει να είναι το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό σε σύγκριση με εκείνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (άλλος προπονητής και διαφορετική έδρα για τους «πράσινους»): «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι το πώς θα εμφανιστούμε εμείς. Αν εμείς παίξουμε όπως έχουμε δείξει σε όλη τη διάρκεια και είμαστε αυτοί που μπορούμε πραγματικά να είμαστε, τότε θα έχουμε τις πιθανότητες εμείς για να κερδίσουμε. Σαφώς ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, αλλά νομίζω τα πράγματα εξαρτώνται περισσότερο από τη δική μας εμφάνιση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x