Stoiximan Super League

Τζέγκο: «Ήρθαμε πεινασμένοι εδώ για να κερδίσουμε»

Ο Τζέιμς τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ότι όλοι στον Άρη ήταν προετοιμασμένοι για το ματς της Τούμπας, γνωρίζοντας την σημαντικότητά του.

Έτοιμοι για μάχη πήγαν στην Τούμπα οι παίκτες του Άρη στην Τούμπα σύμφωνα με όσα είπε ο Τζέιμς Τζέγκο σε δηλώσεις του μετά τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας παράλληλα πως όλοι ήθελαν να αφήσουν πίσω τους το τραγικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Τζέγκο στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς λειτουργεί η ομάδα του Άρη με τριάδα στο κέντρο τον ίδιο, τον Σάσα και τον Εντιαγέ:


«Λειτουργήσαμε πολύ καλά σήμερα. Όταν παίζουμε εγώ με τον Λούκας πίσω και ο Μπαντού μπροστά, έχουμε πιο πολλές επιλογές για το πώς θα ψάξουμε το γκολ. Η ομάδα έχει επίσης πίσω μεγαλύτερη δυναμική και μπορούμε να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο. Σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για το αν θεωρεί τον Κουέστα τον MVP της αναμέτρησης:

«Ο Χούλι έκανε σημαντικές αποκρούσεις σήμερα. Μία στο πρώτο ημίχρονο και κανά-δυο στο δεύτερο. Αυτό θέλεις από τον τερματοφύλακα σου σε ένα ντέρμπι, ο Χούλι βγήκε μπροστά σήμερα. Γενικώς νομίζω η ομάδα ήταν πολύ καλή, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, ανταπεξήλθε πολύ καλά. Είχαμε πίεση όλη την εβδομάδα λόγω της προηγούμενης ήττας και σήμερα ανταπεξήλθαμε».

Για το αν οι συμπαίκτες του έκαναν πράγματι ό,τι είχε αναφέρει ο ίδιος πριν το ματς, αν έβαλαν δηλαδή πίεση στους εαυτούς τους κατά την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να πετύχουν αυτό που ήθελαν στο ντέρμπι:

«Πράγματι, αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα ήταν απαράδεκτο και βάλαμε εμείς στους εαυτούς μας πίεση. Στους 18 μήνες που είμαι στην ομάδα, έχω καταλάβει ότι έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και σε παιχνίδια σαν κι αυτό το βγάζουν στο γήπεδο. Την περασμένη εβδομάδα στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας και σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για το αν γνώριζε ότι η τελευταία νίκη του Άρη στην Τούμπα είχε έρθει το 2010:

«Ναι, το ξέραμε. Το συζητούσαμε και το πρωί όλοι μαζί στο ξενοδοχείο. Ήρθαμε πεινασμένοι εδώ για να κερδίσουμε. Περιμέναμε να περάσουν οι ώρες ώστε να έρθουμε. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και το κάναμε γιατί έχουμε παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη, έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη και μετά πρωταθλήματος, πρέπει να συνεχίσουμε στους στόχους μας».

Για το που αφιερώνει τη νίκη:

«Στους φιλάθλους μας φυσικά, βλέπουμε πόσο πολύ ενδιαφέρονται για την ομάδα, είναι τρελό. Και σε όλους όσοι συνδέονται με το σύλλογο. Για τους ανθρώπους που δουλεύουν στο σύλλογο, βλέπεις πόσο σημαντικό είναι γι' αυτούς. Και σε εμάς, τους παίκτες, φυσικά. Γιατί αυτό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, εκτός του ότι ήταν απαράδεκτο, δεν ανταποκρινόταν στο ποιοι είμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x