Stoiximan Super League

Ώρα για αποφάσεις στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μένει εκτός Ευρώπης και οι επόμενες μέρες φέρνουν αποφάσεις. Απίθανη η παραμονή του Λάζλο Μπόλονι.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ έσβησε τις τελευταίες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Μοναδική «δίοδος» προς το Europa Conference League αποτελεί πλέον η πιθανότητα τιμωρίας του Άρη με αφαίρεση βαθμών, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται πως θα επηρεάσει τις αποφάσεις της διοίκησης που θα κρίνει αγωνιστικά και μόνο.

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να ληφθεί αφορά στον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρείται απίθανο να παραμείνει στην ομάδα. Η διοίκηση είχε ουσιαστικά καταλήξει σε αυτό πολύ πριν τον χθεσινό «τελικό», καθώς δεν υπήρχε ικανοποίηση για τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα όπως και για το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά απολύτως λογικά δεν το επικοινωνούσε αφού η ομάδα έπρεπε να μείνει συσπειρωμένη μέχρι εξαντλήσεως των ελπίδων για μια θέση στην τετράδα.

Στο μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης υπάρχουν ήδη αρκετές περιπτώσεις προπονητών και πιθανότερο σενάριο είναι να επιλεγεί ένας ξένος προπονητής, αλλά αυτή τη φορά εγνωσμένης αξίας και όχι κάποιο «στοίχημα» τύπου Ντάνι Πογιάτος. Ο νέος προπονητής, που πρόθεση της διοίκησης είναι να «κλείσει» το συντομότερο δυνατό, θα πάρει τις αποφάσεις και για το ρόστερ.

Πάντως η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στα δύο τελευταία ματς και να παλέψει για νίκες, καθώς σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών από τον Άρη θα πρέπει να είναι σε θέση να το εκμεταλλευτεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x