Stoiximan Super League

Χάβος: «Οριακή και κομβική η νίκη»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος τη νίκη (2-1) που πήρε ο Παναιωλικός επί του Πανιώνιου. «Έχουν δουλέψει οι παίκτες στα πέναλτι», σχολίασε για τις δύο χαμένες προσπάθειες της ομάδας του.

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες (2-1), μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε κομβικό το τρίποντο που πήρε η ομάδα του από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δύο χαμένα πέναλτι των παικτών του (Άλβες, Μαρτίνες) στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ένα είχαν και οι «κυανέρυθροι».

«Η νίκη ήταν κομβική και οριακή. Έχει μεγαλύτερη αξία αυτή η νίκη μια και είχαμε μία ημέρα λιγότερης ξεκούρασης από τον αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο μετά τον Παναθηναϊκό, που είναι δύσκολος αντίπαλος. Η ομάδα είχε ρυθμό στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις αλλά κάτι τέτοιο έκανε και ο Πανιώνιος. Ενώ μπορούσαμε και επιτιθόμασταν καλά δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο επιθετικό transition, δηλαδή εκεί που χανόταν η μπάλα να πιέσουμε για να την ξαναπάρουμε. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι οι παίκτες πίσω από την μπάλα, ήταν μακριά από τον αντίπαλο με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να προσπαθεί να μας δημιουργήσει προβλήματα και λίγο έλειψε να προηγηθεί. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος», σχολίασε και ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα, στο κακό της χρονικά σημείο στο ματς.

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τα δυο χαμένα πέναλτι του Παναιτωλικού: «Μετά από κάθε προπόνηση οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί χτυπούν πέναλτι. Είναι και θέμα ψυχολογίας η ευστοχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x