Stoiximan Super League

Χατζηγιοβάνης: «Σαν τελικός το ματς με τον Ατρόμητο»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ανέφερε πως άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι στεναχωρημένοι, λέγοντας πως η ομάδα του δέχτηκε δύο παιδικά γκολ από τον Αστέρα.

Να αφήσουν πίσω του το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και να δουν σαν τελικό το ερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο πρέπει άπαντες στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Χατζηγιοβάνης μίλησε στη NOVA για:

Το παιχνίδι με τον Αστέρα:
«Δεχθήκαμε δύο παιδικά γκολ. Σαν Παναθηναϊκός δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Είμαστε στεναχωρημένοι. Εάν δεν κερδίζεις τα πράγματα δεν είναι καλά. Έχουμε όμως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα».

Το ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται εκτός έδρας: «Όταν μένουμε πίσω στο σκορ δεν γινόμαστε τόσο απειλητικοί ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Μας παίρνει από κάτω. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας».

Τη συνέχεια και το ματς Κυπέλλου με Ατρόμητο: «Πρέπει να δούμε το ματς της Τετάρτης σαν τελικό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε mentality και να μην μας πάρει από κάτω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x