Stoiximan Super League

Χατζηνικολάου: «Δεχόμαστε γκολ και έρχεται η κατάρρευση, να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια»

Αποδέχθηκε τη μοίρα του Πλατανιά ο Χατζηνικολάου. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ με 3-0, τόνισε ότι η ομάδα του (που έχει ελάχιστες ελπίδες για παραμονή) πρέπει να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι.

Ρεαλιστής παρουσιάστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά τη νέα ήττα του Πλατανιά, που ψαλίδισε κι άλλο τις πιθανότητες των Κρητικών για παραμονή.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε με το 3-0 από τα Περιβόλια και ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του πρέπει να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη σεζόν. Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι κάποιοι παίκτες του «αδειάζουν» όταν η ομάδα τους δέχεται γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο και από τις δύο ομάδες. Εμείς επιθετικά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο μόλις δεχτήκαμε το γκολ χάθηκαν όλα τα ψυχικά αποθέματα από την ομάδα για να το γυρίσει. Ήρθε γρήγορα και το δεύτερο (γκολ) και εκεί χάθηκαν όλα. Πρέπει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια και προσπάθεια να τελειώσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Χατζηνικολάου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι απογοητευμένος, απάντησε: «Δεν είναι απογοήτευση, είναι ρεαλισμός και πηγάζει απ’ το γεγονός ότι τα ψυχικά αποθέματα κάποιων παικτών, με το που θα δεχθεί η ομάδα γκολ, έρχεται η κατάρρευση. Οσο το αποτέλεσμα δεν είναι παθητικό και υπάρχει ο απαραίτητος ενθουσιασμός προσπαθούν να βγουν κάποιες ευκαιρίες που σου δίνουν μια ελπίδα ότι θα σκοράρεις. Ο παίκτης εκεί ξεχωρίζει… Όταν θα έρθει η στραβή, τι ψυχικά αποθέματα έχει για να μπορέσει να το γυρίσει».

Ενώ για το αν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο και το τι σκέφτεται ο ίδιος για την επόμενη ημέρα: «Είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και προσπαθούμε καλά-καλά να τη μάθω. Εχουμε μία επαφή αλλά δεν συζητάμε γι’ αυτά τα θέματα. Προείχε το να κυνηγήσουμε κάποιο αποτέλεσμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x