Stoiximan Super League

Το story πίσω από το γκολ του Χουάνγκ που θύμισε… Φουστέρ: Μόνο αυτός το είχε χάσει στην προπόνηση!

Ο Χουάνγκ πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς στο 6-0 του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού, θυμίζοντας… Φουστέρ! Ένα γκολ, δε, που ήταν δουλεμένο στην προπόνηση -και μόνο εκείνος είχε χάσει!

Ο Ολυμπιακός έστησε πάρτι το απόγευμα της Κυριακής (05/03) στο «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας 6-0 του Λεβαδειακού. Για άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό, οι Πειραιώτες ήταν παραγωγικοί, αλλά αυτήν τη φορά και εύστοχοι και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο!

Ένας από τους «ερυθρόλευκους» σκόρερ, λοιπόν, ήταν και ο Χουάνγκ Ινμπόμ. Ο Νοτιοκορεάτης ήταν μαζί με τον Φορτούνη οι «μαέστροι» του Ολυμπιακού, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Ισπανοί Μπιέλ και Κανός. Ο Χουάνγκ, λοιπόν, βρήκε δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων, με ένα γκολ από τα καλύτερα της σεζόν, καθώς έγινε με σουτ στην κίνηση, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη!

Πρόκειται, φυσικά, για γκολ δουλεμένο στην προπόνηση από τον Μίτσελ, ο οποίος αγαπάει πολύ τη συγκεκριμένη κίνηση. Άλλωστε, τον Δεκέμβριο του 2014, πάλι επί Μίτσελ, καρμπόν-γκολ, και ακόμη πιο όμορφο, είχε πετύχει ο Φουστέρ για το 1-1 του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ -που νίκησε, τελικά, 2-1 μέσα στο Φάληρο. Ο Ισπανός τότε έχει κάνει το ίδιο: Σουτ στην κίνηση μετά από κόρνερ και πριν η μπάλα «σκάσει»!

Το εντυπωσιακό, δε, που προκύπτει στο τέρμα του Χουάνγκ, είναι πως ο Νοτιοκορεάτης ήταν ο μοναδικός από όσους «εκτελεστές» δούλεψαν τη συγκεκριμένη άσκηση στην προπόνηση, που δεν κατάφερε να βρει στόχο. Βρήκε, όμως, στο ματς, «ζωγραφίζοντας» γκολάρα!

Το γκολ του Χουάνγκ στο 2:13:



Και το γκολ του Φουστέρ το 2014:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x