Stoiximan Super League

Έκλεισε και ο Χουτεσιώτης στον Ιωνικό

Τον Λευτέρη Χουτεσιώτη έκλεισε για τη θέση του τερματοφύλακα ο Ιωνικός, με την ομάδα της Νίκαιας να αναμένει τις σχετικές υπογραφές τις αμέσως επόμενες μέρες.

Τη φανέλα του Ιωνικού... προβάρει και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Συγκεκριμένα, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το sport-fm.gr, οι Νικαιώτες έχουν συμφωνήσει με τον 26χρονο τερματοφύλακα, ώστε να μετακομίσει σε αυτούς ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον Χουτεσιώτη, εκτός απροόπτου, να περνά ιατρικά και να υπογράφει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα τις αμέσως επόμενες μέρες, ακόμα και τη Δευτέρα (5/7).

Ο Έλληνας πορτιέρε, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό (προβιβάστηκε από τις ακαδημίες του) άνηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2019, όταν και μεταγράφηκε από τους «ερυθρόλευκους». Την πρώτη του σεζόν στα Ιωάννινα, με την τοπική ομάδα να βρίσκεται στη Super League 2, συμπλήρωσε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ, την επόμενη, όπου ο ΠΑΣ επανήλθε στα «μεγάλα σαλόνια», ήταν βασικός (21 συμ. σε όλες τις διοργανώσεις) μέχρι την έλευση του Γιούρι Λοντίγκιν. Με το συμβόλαιό του να εκπνέει στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Βέβαια, ο Χουτεσιώτης δεν είναι ο μοναδικός παίκτης, ο οποίος, εφόσον όλα κυλήσουν ομάλα, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ιωνικό, μέχρι η ομάδα της Νίκαιας να αναχωρήσει για τον Βώλακα Δράμας (11/7), όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» περιμένουν την έλευση του Βούλνετ Μπάσα στην Ελλάδα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο 30χρονος χαφ -εφόσον, φυσικά, ευοδωθεί η μεταγραφή του- θα αποτελέσει απαραίτητα την τελευταία προσθήκη των νεοφώτιστων μέχρι την επόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x