Stoiximan Super League

Χριστόγλου: «Αυτός ο απελευθερωμένος Ολυμπιακός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν»

Ακούστε το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό!

Το σχόλιό του μετά την πολύ ευρεία νίκη του Ολυμπιακού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Μπάμπης Χριστόγλου.

Αρχικά χαρακτήρισε πολύ ευχάριστο το απόγευμα για τους φίλους των «ερυθρόλευκων» και στάθηκε στην κυριαρχία της ομάδας του Μίτσελ κόντρα στους Βοιωτούς, ενώ πρόσθεσε πως το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο, αν ο Μασούρας δεν είχε σπαταλήσει μερικές ευκαιρίες που δύσκολα χάνονται.

Στη συνέχεια, επεσήμανε το πόσο βοήθησε τον Ολυμπιακό το γκολ του μπήκε στο δεύτερο κιόλας λεπτό του αγώνα, ενώ τόνισε πως ο Φορτούνης ήταν ο κύριος... υπεύθυνος για την πολύ καλή δημιουργία των Πειραιωτών και στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση των Ραμόν και Ανδρούτσου.

Τέλος, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό απελευθερωμένο, τονίζοντας πως αν συνεχίζει να παρουσιάζει το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε απόψε, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x