Stoiximan Super League

Αυτός είναι ο γιατρός του ντέρμπι - Βραβεύτηκε από τους βετεράνους του Ολυμπιακού πριν 3 μήνες

Ο Χρήστος Γώγος είναι ο γιατρός του ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο οποίος είχε βραβευτεί πριν από τρεις μήνες από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρχικά ο γιατρός του ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είχε πει με βάση το ρεπορτάζ πως ο Χουάνκαρ, που τραυματίστηκε από ρίψη κροτίδας, έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, τα… γύρισε όλα, τονίζοντας ότι ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού είναι κλινικά εντάξει, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Φάμπιο Μαρέσκα, να ανάβει το «πράσινο» φως για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο γιατρός του μεγάλου ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ο κ. Χρήστος Γώγος, ο οποίος, μάλιστα, πριν από τρεις μήνες και συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου του 2023, είχε βραβευτεί από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την προσφορά του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός, εξάλλου, ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter, εκεί όπου εμφανίζονται μαζί οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Χρήστος Γώγος, με το σχόλιο των «πρασίνων» να είναι το εξής: «Ο γιατρός του σημερινού αγώνα. Και ο νοών νοείτω…».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x