Stoiximan Super League

Χωρίς έξτρα προβλήματα ο ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση ο Βιεϊρίνια

Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα. Παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση ο Βιεϊρίνια.

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έριξε το βάρος σε ασκήσεις αποφόρτισης ενώ το μενού των παικτών του «δικέφαλου του Βορρά» περιελάμβανε και ασκήσεις τακτικής.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε μέρος της προθέρμανσης κι εν συνεχεία ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκολάσα έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Οι Μυστακίδης-Ζάιρο έμειναν στο γυμναστήριο κι έκαναν αποθεραπεία.

Αναλυτικά:
Βελλίδης , Γλύκος , Βίτορ , Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κοροβέσης , Σκόνδρας , Κίτσιου , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Αντόνις , Πέλκας , Ροντρίγκες , Μακ , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ

Στις εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκε και παρακολούθησε το πρόγραμμα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος της Βόλφσμπουργκ θα βρίσκεται και στις κερκίδες της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x