Stoiximan Super League

Ζέκα: «Έχω ακούσει τι συμβαίνει…»

Γνώση όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ο Ζέκα, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6,αλλά απέφυγε να μιλήσει και τόνισε πως επικεντρώνεται στο πώς θα πάρει ο Παναθηναϊκός την πρωτιά στα play offs.

Αν και αντιλαμβάνεται πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, ο Κάρλος Ζέκα αφήνει τους αρμοδίους να ασχοληθούν με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επικεντρώνεται στα αγωνιστικά του καθήκοντα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πορτογάλος μέσος στάθηκε στα ψυχολογικά οφέλη της νίκης επί της Ξάνθης, αλλά και το στόχο για τα play offs.

Αναλυτικά, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στον Διονύση Δεσύλλα για:

-τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και χρειαζόμασταν τη νίκη για την ψυχολογία μας εν όψει και της συνέχειας. Τώρα θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

-τα επερχόμενα play offs: «Θα είναι δύσκολα τα play offs. Εμείς θέλουμε να τους νικήσουμε όλους. Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να πάρουμε νίκες παντού».

-τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχω ακούσει τι συμβαίνει με τους διαιτητές και την όλη κατάσταση. Ωστόσο δεν είναι δικό μου θέμα ή των συμπαικτών μου να μιλήσουμε γι’ αυτά. Ο σύλλογος και ο πρόεδρος μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτά. Εμείς απλά παίζουμε ποδόσφαιρο».

-το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρωτάθλημα, γιατί αυτό χάθηκε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πρώτοι στα play offs. Πρέπει να παλεύουμε όλα τα ματς, όπως κάνουμε πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x