Stoiximan Super League

Ζεράλδες και Αλμπάνη «ζεσταίνει» ο Κωστένογλου

Φανέλα βασικού στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία αναμένεται να πάρουν ο Πορτογάλος χαφ και ο Έλληνας άσος.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Τσίκο Ζεράλδες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Πορτογάλος χαφ είχε αποβληθεί από το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη, δεν έπαιξε ούτε στην Τραπεζούντα και δεν είχε φυσικά δικαίωμα συμμετοχής για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει κανονικά τον παίκτη που εισηγήθηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο και υπάρχει πίστη για τις δυνατότητές του.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων στη σημαντική νίκη της «Ένωσης» στην έδρα των Αρκάδων και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ακόμα και για την κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά τώρα τους Μάνταλο και Ολιβέιρα, οι δύο παίκτες θα παρακολουθήσουν από τα επίσημα του ΟΑΚΑ, και ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (στις 29/9).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x