Stoiximan Super League

Ζίβκοβιτς: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είναι δύναμή μας»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για την έναρξη της νέας σεζόν και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ.

Να κατακτήσει ό,τι μπορεί τη φετινή χρονιά στην Ελλάδα και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων» Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Για την πρόκριση στους ομίλους και την έναρξη του πρωταθλήματος: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στους ομίλους και τα καταφέραμε. Έχουμε μπροστά μας πρωτάθλημα και Κύπελλο, με στόχο να κατακτήσουμε και τους δυο τίτλους».

Για την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου: «Κανένας δεν πρέπει να ζει στο παρελθόν. Ο κ. Λουτσέσκου έχει πετύχει σπουδαία πράγματα εδώ στον ΠΑΟΚ αλλά εμείς πρέπει να ζούμε στο τώρα και να δουλέψουμε σκληρά. Να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε φέτος και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όλα τα άλλα έπονται».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Είναι σημαντικό ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι η δύναμη μας. Χαιρόμαστε που θα είναι στις κερκίδες και ελπίζω να τελειώσουν όλα αυτά με την πανδημία για να είναι ακόμα περισσότερο γεμάτο το γήπεδο. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο και αυτό είναι γνωστό. Εύχομαι να τους δώσουμε λόγους να χαίρονται μέσα στην σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x