Stoiximan Super League

Τα στατιστικά του Βέροια-ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες εν όψει της σημερινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στη Βέροια και το παρελθόν του «Δικέφαλου» με τη «Βασίλισσα του Βορρά» παρουσιάζει η ιστοσελίδα του συλλόγου.

#16 αναμετρήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα ανάμεσα στην Βέροια και τον ΠΑΟΚ με γηπεδούχο την ομάδα της Ημαθίας. Ο Δικέφαλος έχει την υπεροχή με 7 νίκες – 5 ισοπαλίες – 4 ήττες. Προβάδισμα έχει ο ΠΑΟΚ και στα γκολ, με 20-12.

#2 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα δύο φορές στο ίδιο ματς με την Βέροια (Μπάντοβιτς – Κομίνχες), ενώ ο Βίτορ είναι από τους λίγους που έχει καταφέρει να σκοράρει σε δύο διαδοχικές επισκέψεις του Δικεφάλου στην Ημαθία.

#4 φορές έχουν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0 οι δύο ομάδες και αυτό είναι το σκορ με τις περισσότερες εμφανίσεις στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ακολουθούν το 3-1 και το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ με τρεις εμφανίσεις, ενώ τρεις νίκες με 1-0 έχει και η Βέροια.

#7 Φεβρουαρίου 1988 ήταν η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στην Βέροια, σε μια αναμέτρηση που είχε σκοράρει ο Αλέκος Αλεξανδρής πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ. Στο τελικό 2-1 είχαν συμβάλλει ακόμη ο Πίττος για την Βέροια και ο Αλεξανδρίδης για τον ΠΑΟΚ.

#8 αναμετρήσεις έχουν γίνει από το 1988 και μετά ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Βέροια και ο ΠΑΟΚ έχει 6 νίκες και δύο ισοπαλίες με 0-0. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα της Ημαθίας είχε τρεις διακεκομμένες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, με μια πρώτη τριετία (1996-99), μια μοναδική συμμετοχή (2007-08) και τώρα βρίσκεται από το 2012-13 στην Super League.

#Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Βέροια στα οποία αγωνίστηκε. Την περασμένη σεζόν βρήκε δίχτυα τόσο στο εκτός έδρας 3-0 του ΠΑΟΚ, όσο και στο εντός, ενώ είχε και ένα γκολ στο 4-1 της σεζόν 2014-15.

#7 διαδοχικές νίκες εντός και εκτός έδρας έχει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Βέροια από τις 6 Απριλίου 2013. Πριν από αυτό το σερί υπάρχουν δύο λευκές ισοπαλίες στην Ημαθία. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα στα πέντε από τα οκτώ τελευταία ματς με την Βέροια δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x