Ελλάδα

Ταμπάκος: «Πολύ δύσκολη η περίπτωση Σάντος για την Εθνική»

Ο Φερνάντο Σάντος θα ήταν ιδανική επιλογή για την Εθνική ομάδα, αλλά η περίπτωση αυτή είναι πολύ δύσκολη, όπως τόνισε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ιδανική, αλλά μάλλον ανέφικτη επιλογή είναι αυτή του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική ομάδα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

«Θα συναντηθούν ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο Κώστας Κωνσταντινίδης για να γίνει μια λίστα με τους διαθέσιμους προπονητές. Θα πρέπει να είναι με βάση τις οικονομικές δυνατότητες της ομοσπονδίας, που δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 600.000 ευρώ ετησίως. Άρα η περίπτωση Σάντος είναι πολύ δύσκολη και ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν τα playoffs του Μαρτίου, ενώ αν η Πορτογαλία προκριθεί στο Μουντιάλ θα είναι εκεί τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο του 2022», τόνισε.

Όσο για το πού θα αναζητήσει η ομοσπονδία τον αντικαταστάτη του Τζον Φαν’ τ Σχιπ; «Θα ψάξουν προπονητές από τη γερμανική αγορά, την ιβηρική και την ιταλική αγορά. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια ισχυρή υποψηφιότητα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κινηθεί η ομοσπονδία για Έλληνα προπονητή», ανέφερε ο ρεπόρτερ της Εθνικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x