Ιταλία

Αταλάντα-Γιουβέντους: Με 4.300 φιλάθλους στις εξέδρες ο τελικός του Coppa Italia

Τον περισσότερο κόσμο που έχει βρεθεί σε ιταλικό γήπεδο από την έναρξη της πανδημίας (4.300 άτομα) θα φιλοξενήσει το «Mapei Stadium» για τον τελικό του Coppa Italia μεταξύ Αταλάντα και Γιουβέντους.

Αταλάντα και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Κυπελλούχου Ιταλίας στον τελικό της προσεχούς Τετάρτης (19/5) στο «Mapei Stadium» ενώπιον 4.300 φιλάθλων, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομοσπονδία.

Αυτός ο αριθμός φιλάθλων είναι ο μεγαλύτερος που θα βρεθεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ιταλία από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού. Αντιστοιχεί μάλιστα στο 20% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου που χρησιμοποιεί ως έδρα η Σασουόλο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί πάνω από 1.000 άτομα σε γήπεδο από τον προηγούμενο Μάρτιο.

Το γνωστό πλέον υγειονομικό πρωτόκολλο θα τηρηθεί φυσικά και στον τελικό του Coppa Italia, με την επίδειξη για όσους θέλουν να μπουν είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πρόσφατου (48 ωρών από την έναρξη του αγώνα) αρνητικού τεστ, να είναι απαραίτητη.

Σημειώνεται ότι αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός για το Κύπελλο Ιταλίας από το 2008 και εντεύθεν που δεν θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x