Γενικά

Τέλος από Χάμαρμπι ο Τάνκοβιτς που... αρέσει στην ΑΕΚ

Ο Μουάμερ Τάνκοβιτς δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Χάμαρμπι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportfm.gr, με τους Σουηδούς να υποστηρίζουν πως το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό.

Έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του είναι ο Μουάμερ Τάνκοβιτς!

Ο 25χρονος εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και ως φορ, δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Χάμαρμπι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportfm.gr.

Το συμβόλαιό του έπρεπε να ανανεωθεί μέχρι χθες το βράδυ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο τεχνικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας το γνωστοποίησε με δηλώσεις του. Κάπως έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ εφόσον αποφασίσει να προσεγγίσει την περίπτωσή του και να τον υπογράψει.

«Το συμβόλαιο του Μουαμέρ Τάνκοβιτς με την Χάμαρμπι έληξε τα μεσάνυχτα και επομένως δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Έχει λάβει μια νέα πρόταση για να εξετάσει, αλλά αναμένει την τελική απόφαση.

Δεν γνωρίζουμε κάτι, προπονείται με εμάς και μπορεί να συνεχίσει να το κάνει μέχρι να πάρει κάποια απόφαση, δεν μας ενοχλεί αυτό εμάς. Ελπίζω να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε σύντομα»
, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γιέσπερ Γιάνσον.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι Σουηδοί στα δημοσιεύματά τους αναφέρουν διαρκώς πως ο Τάνκοβιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ ορισμένα από αυτά υποστηρίζουν πως ο 25χρονος δεν έχει πάρει οριστική απόφαση και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του με την Χάμαρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x