Stoiximan Super League

«Θέλουν άλλες τούρκικες ομάδες τον Σίβοκ»

Για ενδιαφέρον τούρκικων ομάδων για τον Τόμας Σίβοκ (απασχολεί τον Παναθηναϊκό), έκανε λόγο ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπατουχάν Γκιουλσάχ, στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δύσκολα ο Περέιρα στη Φενέρ», ανέφερε.

Από την Μπεσίκτας φεύγει, ίσως όμως μείνει στην Τουρκιά. Ο Τόμας Σίβοκ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων από τη γειτονική χώρα, όπως ανέφερε ο Μπατουχάν Γκιουλσάχ στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε τον Τσέχο στόπερ τέλειο αμυντικό.

Επίσης, ο Τούρκος συνάδελφος μίλησε για άλλες υποθέσεις που τρέχουν που συνδέουν το ελληνικό πρωτάθλημα με το τούρκικο, όπως του Βίτορ Περέιρα και δεν έδωσε πολλές πιθανότητες ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε, παρά τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά μίλησε στους Βάιο Τσούτσικα, Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-τον Τόμας Σίβοκ: «Ήταν εδώ και έξι χρόνια στην Μπεσίκτας. Ήταν τέλειος αμυντικά και δεν κατάλαβα το γιατί δεν συνεχίζει. Ίσως να κάνουν οικονομία επειδή δεν βγήκε η Μπεσίκτας Champions League και θα έχει λιγότερα έσοδα. Και κάποιες άλλες τουρκικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Σίβοκ».

- την περίπτωση να πάει ο Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε: «Ο τελευταίος ξένος προπονητής που πήρε το πρωτάθλημα με τη Φενέρμπαχτσε είναι ο Ζίκο και σκοπεύουν να πάρουν Τούρκο προπονητή. Υπήρξε συμφωνία με τον Σπαλέτι, αλλά προβληματίζονται διότι οι Ιταλοί δεν κολλάνε στο πρωτάθλημα. Οπότε είτε θα πάρουν Τούρκο ή τον Λουτσέσκου που έχει περάσει από Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας. Η προσαρμογή του είναι τέλεια. Ξέρει την ατμόσφαιρα της Τουρκίας.

Μίλησαν και με Περέιρα. Δεν θέλουν ξένους όμως. Αυτή η εξέλιξη επηρέασε πολύ τους ανθρώπους της Φενέρ ήταν το γεγονός ότι και ο Πραντέλι, ο οποίος είναι μεγάλο όνομα πήγε πέρυσι στη Γαλατάσαραϊ και έφυγε το φθινόπωρο. Ίσως να πάρει τον Κοζαμάν που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011. Ο Ζίκο δεν έφυγε από τη Φενέρ λόγω άσχημου αποτελέσματος. Τσακώθηκε με τη διοίκηση ο αδερφός του».

- το μέλλον του Γκέκα:«Με τον Γκέκα μιλάμε και στο τηλέφωνο. Κάναμε και μια συνέντευξη. Μου έλεγε ότι είναι ευχαριστημένος στη Σμύρνη, λόγω και του ότι έχουν προσαρμοστεί στην περιοχή τα παιδιά του. Ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν ήθελε τον Γκέκα, αλλά τώρα έφυγε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x