Αγγλία

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τιάγκο!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Λίβερπουλ, ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι θετικός στον Covid-19, παρουσιάζοντας ήδη κάποια συμπτώματα, ενώ έχει μπει σε καραντίνα σύμφωνα με όσα προβλέπει το πρωτόκολλο.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, η Λίβερπουλ γνωστοποίησε πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να έχει ήδη απομονωθεί, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει δώσει η αγγλική κυβέρνηση!

Οι «κόκκινοι» ενημέρωσαν πως θα συνεχίσουν να ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που σχετίζονται με τον Covid-19, ενώ ο Ισπανός μέσος θα παραμείνει σε απομόνωση για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί...

Μάλιστα, ο Τιάγκο, ο οποίος έχασε τον χθεσινό αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, έχει παρουσιάσει μικρά συμπτώματα του ιού, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και η υγεία του βελτιώνεται.

«Είναι επιλογή κάθε ατόμου εάν θα αποκαλύψει δημόσια το αποτέλεσμα ενός τεστ COVID-19. Ακολουθήσαμε όλα τα πρωτόκολλα και ο Τιάγκο είναι εντάξει. Θα απομονωθεί τώρα σύμφωνα με τις οδηγίες κι ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει μαζί μας σύντομα», δήλωσε ο γιατρός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Δρ Τζιμ Μόξον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x