Ιταλία

«Άστο, το La La Land άξιζε το Όσκαρ»: Το συγκινητικό γράμμα του Σαπονάρα στον Αστόρι

Ο κάποτε συμπαίκτης του αδικοχαμένου Αστόρι, Ρικάρντο Σαπονάρα, θυμήθηκε τον παλιό του φίλο.

Τρία χρόνια δίχως τον Νταβίντε Αστόρι έχουν περάσει πια, με το ιταλικό ποδόσφαιρο να θυμάται τον κάποτε αρχηγό της Φιορεντίνα με δάκρυα στα μάτια.

Ένας από αυτούς που δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον capitano είναι ο Ρικάρντο Σαπονάρα, τότε συμπαίκτης του στη Φιορεντίνα και νυν ποδοσφαιριστής της Σπέτσια, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τους «βιόλα».

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έγραψε ένα γράμμα στον Αστόρι, το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Cronache de Spogliatoio και όπως αναμενόταν, συγκίνησε.

Μεταξύ άλλων, το γράμμα αναφέρει:

«Ρίκι, είδες; Το La La Land κέρδισε το Όσκαρ. Το αξίζει όντως;

Δεν ξέρω, Άστο, αλλά μόλις έρθει στην Ιταλία πρέπει να το δούμε και να το... κρίνουμε δίχως έλεος, όπως πάντα.

Έγινε Ρίκι, θα δούμε αν άξιζε όντως το Όσκαρ.

Όταν σκέφτομαι ότι η ζωή σταματά απότομα, θυμάμαι εκείνη την στιγμή. Όταν σκέφτομαι ότι η ζωή σε αφήνει χωρίς χώρο να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο, σκέφτομαι το La La Land. Την ταινία που θα βλέπαμε μαζί αλλά τελικά είδα μόνος. Σε εκείνο τον φίλο που του είχα υποσχεθεί μια... κριτική, Άστο, στο λέω, άξιζε το Όσκαρ.

Ο Νταβίντε ήταν εξπέρ στον κινηματογράφο, του άρεσαν οι σειρές, ήταν μάγειρας, τα έκανε όλα. Δεν υπήρχε κάτι που δεν ήξερε.

Έχουν περάσει τρία χρόνια και ακόμα μου λείπει ο ώμος σου. Μου έδειξες ότι ήσουν ξεχωριστός, ένας διαφορετικός ηγέτης. Όταν ήρθα στη Φιορεντίνα, ο τεχνικός διευθυντής με έβαλε στο ομαδικό τσατ στο WhatsApp και ήμουν απλά ένα νούμερο στην ατζέντα πολλών. Εσύ όμως ζήτησες τον αριθμό μου και μου έστειλες ότι μπορώ να στηρίζομαι πάνω σου»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x