Stoiximan Super League

Του άναψε… κόκκινο

Ο Λεβαδειακός φλέρταρε για αρκετή ώρα με ακόμη μια ανατροπή, ενώ βρέθηκε νωρίς πίσω με 2-0, αλλά ο Παναιτωλικός που έπαιξε για αρκετή ώρα με 10 παίκτες, κράτησε με νύχια και με δόντια το 2-2.

Δείχνοντας σημάδια βελτίωσης μετά τις δύο συνεχόμενες «πεντάρες» από Καλλονή και Πανιώνιο ο Παναιτωλικός έφυγε με βαθμό (2-2) από την έδρα του Λεβαδειακού στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο του.

Αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 69’ και μετά οι φιλοξενούμενοι, καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη ο Μπεχαράνο (την πρώτη την είδε στο 47’).

inner

Η ομάδα του Αγρινίου βρέθηκε μπροστά με 2-0 στο 20’, χάρη σε δύο τέρματα του Μαρκόφσκι (το πρώτο το πέτυχε αν στο 11’, ενώ ήταν offside).

Ο Γιακουμάκης μείωσε στο 40’ και ο Μάντζιος στο 48’ ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (και χωράει αρκετή κουβέντα για το αν ήταν).

Το ματς

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με κεκτημένη ταχύτητα, αυτήν που είχε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος με τις νίκες επί Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικού. Μπήκε πολύ δυνατά, πίεσε τον Παναιτωλικό και έχασε δύο ευκαιρίες σε ισάριθμα λεπτά με τον Γιάχιτς, ενώ παράλληλα είχε κλείσει τους φιλοξενούμενους. Το γκολ… ήρθε, αλλά για την ομάδα του Αγρινίου, που κόντρα στην ροή του αγώνα έκανε το 1-0, «χτυπώντας» στην αντεπίθεση με τον Βιγιαφάνες να κάνει ωραία κίνηση και να δίνει στον Μαρκόφσκι που πάντως ήταν σε αντικανονική θέση.

Τα «καναρίνια» δεν έμειναν στο ένα γκολ, καθώς το πρώτο τους έδωσε ώθηση και ανέβασαν την απόδοση τους και στο 20’ με ίδιους πρωταγωνιστές έγινε το 0-2. Ο Μαρκόφσκι «έσπρωξε» την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βιγιαφάνες από τα αριστερά και ενώ βρήκε λίγο την μπάλα ο Κούσας με το κεφάλι.

inner

Όλα τα παραπάνω (εκτός του καλού ξεκινήματος του Λεβαδειακού), οδήγησαν τον Άκη Μάντζιο στην πρώτη του διορθωτική κίνηση πριν το μισάωρο, βάζοντας τον Νικολάου αντί του Τριποτσέρη. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά οι γηπεδούχοι «επέστρεψαν» στο ματς, διότι «απουσίασαν» για κάποια λεπτά.

Τελικά, καρποφόρησε η υπεροχή τους στοπ 40’ όταν ο Γιακουμάκης επωφελήθηκε από το σουτ του Φαβάλι που κόντραρε στον Παπάζογλου και στρώθηκε στα πόδια του. Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν και πάλι δυνατό για τον Λεβαδειακού, μόνο που αυτήν τη φορά συνδυάστηκε και με ουσία. Ο Μπεχαράνο μάρκαρε τον Μάντζιο μέσα στην περιοχή με τον έμπειρο φορ να πέφτει σχετικά εύκολα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το έκτο από τα οκτώ γκολ της ομάδας του.

inner

Ο Λεβαδειακός ήταν αισθητά καλύτερος στο δεύτερο μέρος και λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα στο 59’ όταν ο Μιλιάζες έστειλε στο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, που πιέστηκαν αρκετά από το 69’ και μετά όταν και συνέχισαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπεχαράνο που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη μετά από αψιμαχία με τον Γιάχιτς. Ειδικά από το 80’ και μετά ο Λεβαδειακός έκλεισε στα καρέ του τον Παναιτωλικό, αλλά το 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.



Η εξέλιξη όπως την παρακολουθήσατε σε real-time μέσω του sport-fm.gr



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώντας, Τριποτσέρης (29' Νικολάου), Στάθης, Μιλιάζες (75' Μύγγας), Εντουίν, Ρομέου, Ναβάρο, Φαβάλι, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Γιάχιτς.

Στον πάγκο για τους Βοιωτούς κάθονται οι: Βερέμκο, Θέος, Μουλόπουλος, Μανωλάς.

Παναιτωλικός(Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (65' Μάρκος), Βιγιαφάνες (71' Μάρτιν), Καπέλ, Μαρκόβσκι (80' Ουάρντα).

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Στεφανάκος, Καμαρά, Ρομέρο, Παπουτσογιαννόπουλος.

Διαιτητής: Σπυρίδων Σελιμός, Γεώργιος Σταυρουλάκης, Γεώργιος Λάζαρης 4ος Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x