Γαλλία

Σε δημοπρασία οι φανέλες της Τουλούζ από την σπουδαία νίκη επί της Λίβερπουλ!

Την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία τις φανέλες με της οποίες αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της κόντρα στη Λίβερπουλ, πήρε η διοίκηση της Τουλούζ.

Το βράδυ της Πέμπτης (09/11), η Τουλούζ έκανε ένα σημαντικό και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League, παίρνοντας μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Λίβερπουλ για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου!

Παρά το εκτεταμένο ροτέισον στο οποίο προέβη ο Γιούργκεν Κλοπ, το τρίποντο επί των «reds» πανηγυρίστηκε έξαλλα στη Νότια Γαλλία, με τη διοίκηση της Τουλούζ να προχωρά σε μια σημαντική, όσο και συμβολική κίνηση.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου πήραν την απόφαση να βγάλουν σε δημοπρασία τις φανέλες των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν χθες το βράδυ στο «Stadium de Toulouse», με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας!

Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν, οι φανέλες που θα φέρουν την υπογραφή του εκάστοτε αθλητή, θα δημοπρατηθούν στην ιστοσελίδα, «MatchWornShirt», που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Εκείνη με τη μεγαλύτερη τιμή δεν είναι άλλη από την εμφάνιση του Τάις Ντάλινγκα, ο οποίος και ήταν ο MVP της αναμέτρησης πετυχαίνοντας ένα γκολ, με τη φανέλα του να ξεκινά από τα... 6000 ευρώ!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x