Ιταλία

Τουράμ για Ατσέρμπι: «Οφείλει να δώσει εξηγήσεις για αυτό που έγινε με τον Ζεσούς»

Ο Μάρκους Τουράμ δεν κρύφτηκε και δήλωσε πως ο συμπαίκτης του στην Ίντερ, Φραντσέσκο Ατσέρμπι, πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη με τον Ζεσούς, που τον κατηγορεί για ρατσιστική επίθεση.

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία, μετά την καταγγελία του Ζουάν Ζεσούς στον Ατσέρμπι για ρατσιστικό σχόλιο στον αγώνα της Ίντερ απέναντι στην Νάπολι. Ο Μάρκους Τουράμ πήρε θέση για το συμβάν και τόνισε πως ο συμπαίκτης του πρέπει να εξηγήσει τι ειπώθηκε.

Υπενθυμίζουμε πως ο αμυντικός των «νερατζούρι» κόπηκε από την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, ενώ κινδυνεύει και με τιμωρία 10 αγωνιστικών, εφόσον κριθεί ένοχος για τις κατηγορίες του Ζεσούς.

«Ρατσισμός στο γήπεδο; Εγώ συμφωνώ με τον Μενιάν, θα πρέπει να φεύγουμε από το γήπεδο σε τέτοια περισταστικά. Θα πρέπει να χτυπάμε τη γροθιά στο τραπέζι για να κάνουμε σαφές ότι κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο.

Η κατάσταση του Ατσέρμπι; Όταν είναι σε εξέλιξη η έρευνα για μία τέτοια σοβαρή υπόθεση, ο παίκτης θα πρέπει να μένει στο σύλλογό του για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και για να πει αυτό που συνέβη. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγει και να πάει με την εθνική ομάδα της χώρας του»
, τόνισε ο Τουράμ αναφορικά με το συμβάν στο οποίο πρωταγωνίστησε ο συμπαίκτης του στην Ίντερ, για να αναφερθεί κατόπιν και στον αποκλεισμό των νερατζούρι από τη συνέχεια του Champions League από την Ατλέτικο:

«Οι υποχρεώσεις με την εθνική Γαλλίας ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Ήταν μία δύσκολη βραδιά κόντρα στην Ατλέτικο επειδή δεν είναι εύκολο να αποκλείεσαι από το Champions League. Τώρα θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x